CDJ-3000 - Professional DJ multi player (2024)

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (1)
CDJ-3000 - Professional DJ multi player (2)
CDJ-3000 - Professional DJ multi player (3)
CDJ-3000 - Professional DJ multi player (4)
CDJ-3000 - Professional DJ multi player (5)
CDJ-3000 - Professional DJ multi player (6)
CDJ-3000 - Professional DJ multi player (7)
CDJ-3000 - Professional DJ multi player (8)
CDJ-3000 - Professional DJ multi player (9)
CDJ-3000 - Professional DJ multi player (10)

< Dj-speler / Draaitafels

CDJ-3000

Professionele dj-multiplayer (zwart)

EEN NIEUWE DIMENSIE

Boost je creatieve vaardigheden met ons allernieuwste vlaggenschip, de multiplayer CDJ-3000. Dit robuuste toestel wordt aangedreven door een nieuwe MPU en zit boordevol speciaal ontwikkelde kwaliteitscomponenten en innovatieve functies.

AlphaTheta Care NAME

AlphaTheta Care Plus

NAME


AlphaTheta Care Pro

NAME


Verkooppunten

Overzicht

VerkooppuntenVerkooppunten

De MPU (micro-processing unit) is de eerste die we ooit in een CDJ hebben ingebouwd. Hij stuurt de unit aan, levert stabiele prestaties en biedt tal van geavanceerde nieuwe functies. En hij zorgt voor een vlottere dj-ervaring.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (12)

Compatibel met rekordbox CloudDirectPlay

Sluit de CDJ-3000-multiplayer met een LAN-kabel aan op het internet via een Pro DJ Link-verbinding en meteen krijg je toegang tot rekordbox CloudDirectPlay. Opvoorhand exporteer je een authenticatiesleutel van rekordbox naar een USB-opslagapparaat waarmee je, zodra je het aansluit op de CDJ-3000, door alle tracks in je bibliotheek in de cloud kunt bladeren en ze een voor een kunt afspelen.

*rekordbox Creative- of Professional-abonnement vereist.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (13)

StreamingDirectPlay

Met de CDJ-3000 blader je door de nieuwste nummers op Beatport Streaming* en speel je ze direct af. Je vindt er ook afspeellijsten in uiteenlopende genres en nummers uit je vooraf gecreëerde My Playlist. Met automatische BPM en gridanalyse volg je op het golfvormscherm hoe een nummer evolueert. Daarnaast kun je Beat Sync en Quantize gebruiken voor intuïtief beat matching en mixing.

*Vereist een Professional- of Advanced-abonnement voor Beatport Streaming. Surf naar de officiële Beatport-website voor meer info.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (14)

Sneller tracks analyseren met Cloud Analysis

Bij het inladen van een track op een CDJ-3000 met internetverbinding kun je meteen de BPM, het beatgrid en de golfvorm opvragen in AlphaTheta's database met muziekinformatie en gebruiken in je optreden. Zo kun je snel en nauwkeurig beats matchen en mixen met Beat Sync en quantize, zelfs met tracks van ondersteunde streamingdiensten, wat de analyse van het nummer op de CDJ-3000 overbodig maakt. Cloud Analysis is beschikbaar voor alle rekordbox-gebruikers.

Meer info over Cloud Analysis vind je hier.

Verbeterde prestaties en ijzersterke stabiliteit

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (15)

Vertrouw op je decks. Naast uitgebreide creatieve opties biedt de CDJ-3000 je set-up zelfs nog meer stabiliteit en betrouwbaarheid.

Ontdek meer

Verbeterde prestaties en ijzersterke stabiliteit

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (16)

Geavanceerde MPU

Met de nieuwe MPU hebben we de besturing van de CDJ volledig vernieuwd, waardoor die nu smoother en stabieler werkt dan zijn voorgangers. De rekenkracht van de MPU ondersteunt nieuwe functies zodat we in de toekomst nog meer functies kunnen inbouwen.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (17)

Pro DJ Link met gigabit-ethernet

Dankzij de gigabit-ethernetverbinding voor Pro DJ Link kun je geluidsbestanden van USB-toestellen en SD-kaarten delen en afspelen op tot wel zes CDJ-3000-toestellen wanneer je ze combineert met een 6-kanaalsmixer zoals de DJM-V10.

Betere schermzichtbaarheid

De maximale schermhelderheid werd met meer dan 150% verbeterd ten opzichte van die bij de CDJ-2000NXS2, zodat je een tandje hoger kunt schakelen en de zichtbaarheid verbeteren afhankelijk van de omgeving waar je speelt.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (19)

Stevigere componenten

De bovenkant van kwaliteitsaluminium en de hertekende play-, cue- en Hot Cue-knoppen zijn sterker dan ooit en de vergrendelbare V-Lock-voedingskabel* is beschermd tegen ongewild lostrekken tijdens je optreden.

* Niet overal beschikbaar.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (20)

Opslaan van volledige audiobestanden in het cachegeheugen

Het cachegeheugen van de CDJ-3000 kan nu volledige audiobestanden aan. Dat betekent dat een nummer altijd blijft spelen tot het einde – ook bij onverwachte problemen zoals een slechte verbinding van de LAN-kabel met het Pro DJ Link-netwerk.

Verbeterd audiodesign

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (21)

Meer dan 25 jaar ervaring hebben we aangewend om het ultieme dj-geluid te creëren: het geluid van ieder nummer wordt precies zo weergegeven als de producer het in gedachten had toen hij het maakte en ieder miniem detail van je optreden klinkt glashelder door.

Ontdek meer

Verbeterd audiodesign

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (22)

Realistisch ruimtelijk geluid en een harmonischer basgeluid

De CDJ-3000 verenigt interne audioberekeningsverwerking tot 96 kHz/32-bit floating in alle afspeelbare audioformaten. Dat houdt in dat het toestel alle subtiele nuances, met inbegrip van diepte en sfeer, van de oorspronkelijke geluidsbron kan vatten, tot zelfs de kleinste veranderingen in het timbre van het lage bereik. Dit geeft een realistisch ruimtelijk geluid en meer muzikaliteit in de bassen.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (23)

Een natuurlijke sound, dus aangenaam bij lange sets op hoog volume

Om met de DAC (digital-to-analog converter) het onderste uit de kan te halen hebben we ieder onderdeel van het circuit dat analoge audio levert verbeterd. Ook de digitale audio hebben we bijgesteld voor een optimale geluidskwaliteit. Het resultaat is een drastisch verlaagde digitale ruis en een veel natuurlijkere sound die luistermoeheid voorkomt.

9 inch groot aanraakscherm met hoge resolutie

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (24)

Op het grotere, helderdere aanraakscherm konden we extra informatie, shortcuts en knoppen kwijt voor nuttige functies zoals Playlist en Search. Je kunt de informatie customizen en navigeren door te swipen. Browse instinctiever door je nummers.

Ontdek meer

9 inch groot aanraakscherm met hoge resolutie

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (25)

Touch Preview

Luister naar een stukje van een nummer dat je wil voorbeluisteren door de waveform op een bepaalde plaats in het browsegedeelte aan te raken. Als je verschillende CDJ-3000-toestellen via Pro DJ Link hebt aangesloten op de DJM-V10 of DJM-900NXS2, kun je dankzij Link Cue zelfs tracks van een andere player voorbeluisteren.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (26)

Touch Cue

Beluister een ander deel van het nummer dat op dat moment speelt door de waveform aan te raken – je publiek merkt en hoort er niks van. Hoor hoe het nummer verdergaat en kies een mixpunt – dat is vooral nuttig wanneer je het overneemt van een andere dj of bij back-to-backsets. Met Link Cue kun je ook naar nummers op een andere player luisteren.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (27)

Stacked Waveform

Houd de vergrote waveform van het nummer op de masterplayer en het nummer dat je wilt cueën in de gaten op één enkel scherm. Zoek mixpunten en bekijk in één oogopslag de visuele beatgrids die perfect op elkaar zijn afgestemd.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (28)

Ondersteuning voor 3Band Waveform

Begrijp hoe een nummer klinkt zonder ernaar te luisteren. De 3Band Waveform gebruikt verschillende kleuren om het volume van iedere frequentieband weer te geven in door rekordbox geanalyseerde bestanden. Zo zie je door naar de golfvorm te kijken meteen hoe de muziek is opgebouwd. 3Band Waveform komt boven op de vorige RGB- en Blue-opties.

Key Sync en Key Shift

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (29)

Eén druk op de Key Sync-knop en de CDJ-3000 past de toonaard van het volgende nummer automatisch aan het huidige nummer op de hoofddeck aan, zodat je vloeiend en harmonisch kunt mixen. Met Key Shift op het aanraakscherm verhoog of verlaag je manueel de toonaard van een nummer.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (30)

Ons vloeiendste jogwheel ooit

Moeiteloos scratchen en vloeiend pitchbenden. We hebben het mechanisme in het jogwheel veranderd zodat het soepeler aanvoelt dan ooit, met een kortere latency tot gevolg. Het lcd-scherm in het midden toont de afspeelkoppositie en het grafische albumontwerp om snel te kunnen zien welke nummers er op iedere deck klaarstaan.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (31)

Nieuw ontworpen interface, top in zijn klasse

De opnieuw ontworpen knoppen en functies van de CDJ-3000 zijn zo geplaatst dat je de CDJ kunt bespelen als een muziekinstrument.

Ontdek meer

Nieuw ontworpen interface, top in zijn klasse

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (32)

Acht Hot Cue-knoppen

Activeer intuïtief Hot Cues via de acht knoppen die van links naar rechts onder het waveformscherm staan. De lineaire positie zorgt ervoor dat het selecteren van cue points afhankelijk van hun positie in het nummer natuurlijker aanvoelt.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (33)

Speciale Beat Jump-knoppen

Spring vanaf de huidige afspeelpositie in het nummer voor- of achteruit door gebruik te maken van de speciale Beat Jump-knoppen. Je kunt de hoeveelheid beats instellen op 1/2, 1, 2, 4, 8, 16, 32 of 64 beats.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (34)

Geavanceerde Auto Beat Loop-gedeelte

Niet alleen is de CDJ-3000 uitgerust met de populaire 4-Beat Loop-knop van de CDJ-2000NXS2, hij heeft ook een 8-Beat Loop-knop voor nog meer creatieve mogelijkheden. Wil je polyritmische loops maken? Gebruik dan de uitgebreide opties voor andere loopfrequenties om snel geluiden te remixen.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (35)

Flexibele optreedopties

Speel door rekordbox geanalyseerde muziek van USB-poorten via de Export-modus of sluit je laptop op een USB-HID-besturing aan om Link Export of de Performance-modus te gebruiken. Of sluit je iPhone aan op de CDJ-3000 met een USB-kabel met Lightning-naar-USB3.0 camera-adapter (apart verkrijgbaar) en mix vanuit rekordbox voor iOS.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (36)

Synchroniseer geluid en visuals voor nog betere optredens

Je kunt lichten, videoprojecties en pyrotechniek in real time synchroniseren met het geluid dat je speelt op de CDJ-3000 zodat je optredens nog meeslepender worden.

Ontdek meer

Synchroniseer geluid en visuals voor nog betere optredens

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (37)

Pro DJ Link met verbeterde verlichtingsondersteuning

Synchroniseer je geluid met lichteffecten dankzij de compatibele nieuwe verlichtingsfunctie van Pro DJ Link. De CDJ-3000 verstuurt informatie over frasenanalyse naar rekordbox (pc/Mac) zodat je lichteffecten via de RB-DMX1 (apart verkrijgbaar) kunt bedienen en je show nog spectaculairder wordt.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (38)

Compatibel met ShowKontrol, de showsturingssoftware van TC Supply

Als je een dj-set-up met CDJ-3000 via PRO DJ LINK aansluit op de ShowKontrol-producten, kun je lichten, videoprojecties en pyrotechniek in real time synchroniseren met het geluid dat je speelt op de CDJ-3000.

Surf naar de officiële website van TC Supply ShowKontrol voor meer informatie.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (39)

Compatibel met de gratis bridgeapplicatie PRO DJ LINK Bridge

De CDJ-3000 ondersteunt PRO DJ LINK Bridge, een gratis bridgeapplicatie waarmee je de multiplayer verbindt met apps voor visuele effecten en producten met PRO DJ LINK-licentie, voor veilige en stabiele optredens.

ANDERE KENMERKEN

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (40)

Serato DJ Pro

De CDJ-3000 ondersteunt USB-HID-bediening van Serato DJ Pro. Blader met de multiplayer door je Serato DJ Pro-afspeellijsten plus de catalogi van gelinkte streamingdiensten.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (41)

djay PRO AI voor Mac

De CDJ-3000 ondersteunt USB-HID-bediening van djay PRO AI voor Mac van Algoriddim. Blader door je djay PRO AI-afspeellijsten plus de catalogi van gelinkte streamingdiensten.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (42)

TRAKTOR PRO 3

De CDJ-3000 ondersteunt USB-HID-bediening van TRAKTOR PRO 3 van Native Instruments. Blader met de multiplayer door je TRAKTOR PRO 3-afspeellijsten plus de catalogi van gelinkte streamingdiensten.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (43)

Firmware Update Manager

Je ontvangt automatisch een melding wanneer er een firmware-update beschikbaar is. Download de Firmware Update Manager hier.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (44)

GERELATEERDE VIDEO'S

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (46)

zRB06rqszsc

Interviews met een artiest

Artiestenreeks: Carl Cox

Carl vertelt welke features van de CDJ-3000 professionele dj-multiplayer het voor hem doen en welke ingrediënten aanwezig moeten zijn om van een goed optreden te spreken.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (47)

gBzx-zuEsrc

Interviews met een artiest

Artiestenreeks: Kölsch

In deze video vertelt Kölsch ons meer over bepaalde functies van de professionele dj-multiplayer CDJ-3000, zoals Key Shift en de speciale Beat Jump-knoppen, en hoe die hem tijd besparen bij het voorbereiden van zijn optredens.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (48)

Sy5z244e3bs

Tutorialreeks

Rekordbox CloudDirectPlay gebruiken

Met rekordbox CloudDirectPlay blader je met je CDJ-3000 door je hele muziekbibliotheek in de cloud en speel je ieder gewenst nummer live af als je een rekordbox Creative- of Professional-abonnement hebt.

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (49)

QFTvO8v7QmM

Interviews met een artiest

Artiestenreeks: Jonas Blue

Jonas Blue heeft het over de verbeterde geluidskwaliteit die hij opmerkte bij de professionele multiplayer CDJ-3000. Hij beschrijft het toestel als een echte "krachtpatser" en voegt eraan toe dat de Key Shift-functie het hele dj-gegeven zal veranderen.

Bekijk alle video's

SPECIFICATIES

Breedte

329 mm

Hoogte

118 mm

Diepte

453 mm

Gewicht

5.5 kg

Hoofddisplay

9-inch, kleuren HD LCD touchscreen

Alle specificaties

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (50)
CDJ-3000 - Professional DJ multi player (51)
CDJ-3000 - Professional DJ multi player (52)
CDJ-3000 - Professional DJ multi player (53)

toon meer

Gerelateerde producten

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (54)

DJM-V10

6-kanaals professionele dj-mixer in creatieve stijl

DJM-900NXS2

4-kanaals professionele dj-mixer

DJS-1000

Dynamische 16sporen-dj-sampler

PLX-1000

Professionele draaitafel met directe aandrijving

HDJ-X10

Over-ear-dj-hoofdtelefoon van eliteniveau

rekordbox

DJ software

terug naar boven

CDJ-3000 - Professional DJ multi player (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 6498

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.